Volgooien graag!

Als alle technische zaken geimplementeerd zijn en alle pagina’s klaar staan, kan de content in een website gehangen worden. Met andere woorden: ‘of je even tig pagina’s wil vullen met texten en plaatjes’.

Door een handige aanlevering en systematisch te werk te gaan, is dat een simpele klus die sneller geklaard is dan je verwacht. Dan kan het bekeken en gecheckt worden waarna we de laatste wijzigingen uitvoeren en de puntjes op de ‘i’ zetten. Alles is klaar om live te gaan.

Maar hoe vaak je een site ook checkt, hoe vaak je een pagina ook ziet, Na een live gang kom je altijd nog dingen tegen waarvan je denkt: “Waarom heb ik dat eerder niet gezien?!”. Het is een soort Wet van Murphy.
Ook de TriMM site heeft dit proces doorlopen en toen het online stond kwamen we van alles tegen. Een punt teveel hier, een naam verkeerd daar. Gelukkig kunnen we door een slimme back-end constructie alles snel aanpassen zodat veranderingen meteen online staan. Hopelijk voordat u ze zag!

Mocht u nu toch nog wat raars tegenkomen, gerust, dan zult u zien hoe snel we het kunnen fixen!

Comments

  1. L.Trimbach says:

    NA, moet m.i. zijn Na. Verder heel goed, (vooral omdat het mijn jongste zoontje is).
    Papa Trimbach

  2. ruud en laura says:

    Ziet er goed uit, jammer dat jullie bedrijf niet gewonnen heeft. Is dat texten Twents of zo ;-) Veel werkplezier daar ook voor 2008.

Reageer:

*